top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

Sr-9009 / stenabolic nedir? kullanımı nasıldır?

SR9009 ana görevi vücudun metabolik hızını artırarak çalışmasıdır. Rev-erbα adlı bir proteine bağlanır, bu da yağ depolama hücrelerinin glikoz metabolizması üretimini ve makrofajların aktivitesini düzenlemekten sorumludur (vücuttan ölü hücrelerin çıkarılma oranını kontrol eder). Böylece SR9009 vücuttaki iskelet kaslarının metabolik hızını arttırır. Ayrıca kolesterol ve trigliserit düzeylerini de azaltır. Spor aktivitelerinden uzak kullanıldığında bile güzel sonuçlar verirken spor aktiviteleri ile beraber kullanıldığında çok etkileyici sonuçlar doğurmaktadır. SR9009, dünya nüfusunun neredeyse %60'ının bugün yüz yüze kaldığı obeziteden muzdarip insanlar dan oluşmaktadır ve bu ürün büyük potansiyel olarak gösterilmektedir bu sorun için.

Bunun dışında kas kazanımı konusunda da oldukça faydalı olduğu bilimsel deneyler sonrası kanıtlanmıştır. (Denemeler sırasında denekler düzenli olarak antrenman yapan bir atlet gibi kaslar kazanmışlardır.)

SR-9009, Stenabolic günlük 20-30 MG alınması tavsiye edilir.

Bir şişe 30 ml'dir (1 ml 30 mg SR-9009'a eşittir) (30ml baz alınırsa)

81 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yk-11 / myostatin nedir? kullanımı nasıldır?

SARM YK-11 vücuttaki androjen reseptörüne bağlanır. Bu hareket, kas hücrelerinin ürettiği anabolik faktörlerin seviyesini artırır ve bu...

Comentários


bottom of page