top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

Ostarine / mk2866 ile definasyon ve bulk dönemi

Ostarin kür uzunluğu, yan etkiler olmadan en iyi sonuçlar için ne kadar uzunlukta alınabilir? Gibi bir çok soruya cevap bulacağız bu yazıda, önerilen kullanım uzunluklarını konuşacağız. Ayrıca MK 2866 için bazı kullanım önerilerinde de bulunacağım.

Önemli Not!

SARM kullanımı söz konusu olduğunda en önemli şey dozajlar veya kullanım uzunluğu değildir. Önemli olan, gerçek, yüksek kaliteli bileşiklere sahip olmasıdır kullanacağınız ürünün. Şimdi Ostarine kullanım uzunluğu açıklamasının detaylarına geçelim. Tüm yazdıklarım gerçek ve yüksek kaliteli MK 2866 içeriğine (hammade) sahip olduğunuzu varsayarak yapıyor olacağım.

Ostarine Kullanım Uzunluğu

Ostarine ve MK 677 dışındaki diğer benzer sarm çeşitlerinin çoğu için normal kullanım uzunluğu 8 haftadır. Bu zaman diliminde düzenli ve disiplinli bir şekilde antrenman yapar, diyet lerinize uyarsanız sonuç olarak da elinizde saf bir ürün varsa harika sonuçlar elde edeceğinizi unutmayın. 8. haftanın sonunda kendinizi iyi hissediyorsanız, bunu 12 haftaya kadar uzatabilirsiniz. Yani temel olarak, en iyi Ostarine kür uzunluğu 8 haftadır, harika sonuçlar alacaksınız ve büyük olasılıkla herhangi bir yan etki (baskılama) hissetmeyeceksiniz. Kullanım sürecinin sonunda kendinizi çok iyi hissediyorsanız, yukarıda da belirttiğim gibi ürün kullanımını rahatlıkla 12 haftaya kadar sürdürebilirsiniz.

MK 2866'nın 8-12 haftalık bir kullanımı için bir PCT (Post Cycle Therapy) yapmanız gerekmeyecek.

Ostarine Örnek Kullanımları

Şimdi Ostarine kullanımına iki farklı örnek vereceğim cut ve bulk dönemi için, bunlar size harika sonuçlar verecek ve herhangi bir yan etkisi de olmayacak. Unutmayın, en önemli konu saf içeriğe sahip mk2866'ya sahip olmak. Bu kullanım önerilerinin en güzel tarafı PCT'ye (Post Cycle Therapy) ihtiyacınız olmayacak olmasıdır. Dozajlar ve kullanım uzunluğu çok en güvenli seviyede örneklendirilmiştir tarafımdan, ayrıca MK 2866'nın kendisi çok hafif baskılayıcı sarm'dır. Şimdi bir cut ve bir bulk döngü örneği vereceğim sizlere. Hacim döngüsünde daha fazla ve cut döngüsünde daha az yemeniz (beslenmeniz) çok önemlidir.

CUT İÇİN DEFİNASYON DÖNEMİ KULLANIM ÖRENĞİ

1-8 HAFTA GÜNDE 12.5 MG

Cut hedefi olanlar için harika bir önerim bana göre.

Bu dozajdaki Ostarine hem çok güvenlidir sağlığınız adına hem de bulunduğunuz bu cut dönemi içinde tüm kas kütlenizi korumanıza yardımcı olur.

BULK İÇİN BÜYÜME DÖNEMİ KULLANIM

1-8 HAFTA 20 MG

Bu dozaj seviyesinde bulk dönemi kullanılacak olan Ostarine, hacim için harika olacaktır. Kas kütlenizin arttırımı konusunda fazlasıyla kazançlı çıkacak ve aynı zamanda büyük olasılıkla yağ oranınızda da kayıplar yaşayacaksınız. Bu dönemde yüksek kalori almayı büyüme adına ve protein alımını eksik etmemeniz gerekiyor. Unutmayın, beslenme ve antrenman, ürünü kullandığınız dönemde en iyi sonuçları almak için anahtar faktörlerdir. Sarm'lar harika ürünlerdir beslenme ve antrenmanların hakkını verdiğiniz sürece.

22 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yk-11 / myostatin nedir? kullanımı nasıldır?

SARM YK-11 vücuttaki androjen reseptörüne bağlanır. Bu hareket, kas hücrelerinin ürettiği anabolik faktörlerin seviyesini artırır ve bu...

Comments


bottom of page