top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

Ostarine (mk 2866) sıkça sorulan sorular

Ostarine (MK 2866) Nedir?

Ostarine, en popüler ve yaygın olarak kullanılan sarm'lar dan biridir. Steroidlerin aksine, çok az yan etkisi vardır (hatta yoktur) yağ yakımı, kilo verme dönemleri ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olan güçlü bir kas gelişim takviyesi olduğu klinik olarak kanıtlanmış bir üründir.

Ostarine (MK 2866) Nasıl Çalışır?

Ostarine, steroidlere benzer şekilde çalışır. Seçici olarak kaslarınızdaki ve dokularınızdaki androjen reseptörlerine bağlanır ve organlarınızdaki reseptörlerden kaçınır, bu yüzden steroidlere kıyasla minimal yan etkileri vardır. (hatta yoktur)

Ostarine'den Hangi Konularda Faydalanabilirsiniz?

Ostarine, vücuttaki androjen reseptörlerine bağlanmada, özellikle bisep, triseps, göğüs, bacak ve sırt kaslarınızı hedef alır ve anında etki sonuç ilişkisine sahiptir. Klinik çalışmalara göre, günde 25 mg'lık orta dereceli Ostarin dozu, kas kütlenizi hızla artırabilir, yağları parçalayabilir ve genel gücünüzü artırabilir.

En İyi Ostarin Kombini Hangisidir?

Hedeflerinize bağlı olarak, kombin edebileceğiniz Ostarine ek ürünleri mevcuttur sarmlar içinde. Kilo vermek istiyorsanız, Cardarine veya Stenabolic (SR9009) ile birlikte almak iyi bir fikir olacaktır. Hacim olarak bir kombin düşünülüyorsa istiyorsanız, LGD 4033 veya RAD 140 kullanmanızı önerebilirim.

Uygun Ostarin Dozu Nedir?

Ostarine için önerilen dozaj 10 mg ila 30 mg arasındadır, (bulk) ancak vücudunuza ve spor geçmişinize güvenmiyorsanız daha az miktarlarda start verebilirsiniz ürüne.

Ostarin Yarılanma Ömrü Nedir?

Ostarine'in 24 saatlik bir yarılanma ömrü vardır, bu da MK2866'nın % 50'sinin bir gün sonra sisteminizden çıkacağı anlamına gelir. Bu nedenle, dozunuzu 24 saatte bir almanızı tavsiye ederim. Ostarine'in vücudunuzdan tamamen çıkması yaklaşık bir hafta sürecektir.

Ostarine Kansere Neden Olabilir Mi?

Kesinlikle hayır. Gerçek Ostarine'nin kanser ile herhangi bir ilişkisi yoktur.

15 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yk-11 / myostatin nedir? kullanımı nasıldır?

SARM YK-11 vücuttaki androjen reseptörüne bağlanır. Bu hareket, kas hücrelerinin ürettiği anabolik faktörlerin seviyesini artırır ve bu...

Comments


bottom of page