top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

Metribolin Nedir? Metiltrienolon,Metribolon

Androjenik 6.000-7.000

Anabolik 12.000-30.000

Standart Metiltestosteron (oral)

Kimyasal İsimler 17alfa-metil-17betahidroksiestra-4,9,11-trien-3-on 17alfa-metil-trenbolon

Östrojenik Aktivite yok

Progestasyonel Aktivite veri yok


Açıklama :

Metiltrienolon, şimdiye kadar üretilmiş en güçlü oral anabolik steroidlerden biridir. Bu ajan, oral uygulamaya izin vermek için c-17 alfa alkile edilmiş bir trenbolon (trienolon) türevidir. Bu modifikasyon, metillenmemiş kuzeninden önemli ölçüde daha güçlü bir steroid yaratmıştır. Anabolik ve androjenik etkiler arasında daha fazla ayrışma ile, potensinin metiltestosteronunkinden 120-300 kat daha fazla olduğu ölçülmüştür.625 626 Miligram için miligram metiltrienolon, ticari piyasada satılan herhangi bir ajandan daha aktif bir steroiddir ve doz gerektirir Güçlü bir anabolik etkiyi fark etmek için günde 0,5-1 miligram kadar az. Etkisi yalnızca göreceli toksisitesi ile uyumludur, ancak bu, modern kullanımını yalnızca laboratuvar araştırmalarınınkiyle sınırlamıştır.


Tarih:

Metiltrienolon ilk olarak 1965'te tanımlanmıştır.627 Zamanın ticari olarak mevcut ajanlarından çok daha güçlü, son derece güçlü bir anabolik ajan olarak hemen tanımlandı. Bununla birlikte, yüksek nispi aktivitesine rağmen, metiltrienolon insanlarda çok sınırlı kullanım görmüştür. 1960'ların sonlarında ve 70'lerin başlarında klinik olarak, özellikle de ilerlemiş meme kanseri tedavisinde kullanıldı. Burada, aşırı derecede güçlü anabolik/androjenik etkisi, ilacın endojen östrojenlerin yerel etkilerine karşı koymasına yardımcı olur ve ona tümör büyümesini yavaşlatmak ve hatta gerilemek için bir miktar etkinlik kazandırır. Bununla birlikte, ilacın toksisitesinin daha gerçekçi değerlendirmeleri kısa sürede insan tıbbında terk edilmesine yol açtığından, bu tür bir uygulama uzun ömürlü olmadı.

1970'lerin ortalarına gelindiğinde, metiltrienolon, insan dışı araştırma çalışmalarında, özellikle androjen reseptör aktivitesinin araştırılmasıyla ilgili olanlarda kabul edilen bir standart haline geliyordu. Bu amaç için ajan çok uygundur. Saf gücü ve serum bağlayıcı proteinlere karşı direnci, onu diğer ajanlarla karşılaştırmak için mükemmel bir in vitro reseptör bağlama standardı yapar. Metabolizma için çok dirençli olan aktif metiltrienolon metabolitleri, çoğu deneyin sonuçlarını büyük ölçüde etkilemeyecektir. Vücut dokuları çoğu steroidi oldukça kolay bir şekilde metabolize edebilir, bu da inkübasyon çalışmalarının bile belirli bir etkiye, steroide veya tanımlanamayan metabolitlerinden birine neyin neden olduğu sorusuyla karmaşık hale gelebileceği anlamına gelir. Bu, metiltrienolon ile ilgili bir sorundan çok daha az. Bugün,


Nasıl Sağlanır:

Metiltrienolon ticari bir ajan olarak mevcut değildir.


Yapısal Özellikler:

Metiltrienolon, nandrolonun değiştirilmiş bir şeklidir. Şunlardan farklıdır: 1) oral uygulama sırasında hormonu korumak için karbon 17alfa'da bir metil grubunun eklenmesi ve 2) bağlanma afinitesini artıran ve metabolizmasını yavaşlatan 9 ve 11 numaralı karbonlarda çift bağların eklenmesi. Ortaya çıkan steroid, nandrolon bazından önemli ölçüde daha güçlüdür ve karşılaştırıldığında, serum bağlayıcı proteinler için çok daha uzun bir yarı ömür ve daha düşük afinite gösterir. Metiltrienolon, trenbolondan sadece c-17'de bir metil grubunun eklenmesiyle kimyasal olarak farklıdır. Ancak bu değişiklik, metiltrienolon aktivitesini önemli ölçüde değiştirir, öyle ki bu ajan sadece oral bir trenbolon formu olarak düşünülmemelidir.


Yönetim (Genel):

Çalışmalar, gıda ile birlikte oral bir anabolik steroid almanın biyoyararlanımını azaltabileceğini göstermiştir.630 Bu, steroid hormonlarının yağda çözünen doğasından kaynaklanır; bu, ilacın bir kısmının sindirilmemiş diyet yağı ile çözülmesine izin vererek gastrointestinal sistemden emilimini azaltabilir. yol. Maksimum kullanım için, metiltrienolon aç karnına alınmalıdır.

Yönetim (Erkek):

Metiltrienolon, kabul edilemez düzeyde hepatotoksisite nedeniyle klinik tıpta artık kullanılmamaktadır. Bu ajan genellikle aynı nedenle fiziksel veya performans artırıcı amaçlar için önerilmez. Kullanımında kesinlikle ısrar edenler, karaciğer toksisitesini çok ciddiye almalıdır. En azından ajanın zarar vermediğinden emin olmak için rutin kan testleri yapılmalıdır. İlaç süresi de çok sınırlı, tercihen 4 haftalık veya daha kısa süreli olmalıdır. Metiltrienolon'un nispi gücü son derece yüksektir ve günde 0,5 miligram kadar küçük dozlar gerektirir. Etkili ve tolere edilebilir aralığı genellikle günde 0,5 ila 2 mg olarak kabul edilir. Günlük 20-30 mg'lık Dianabol tipi dozlar tamamen düşünülemez ve asla denenmemelidir. Yine, bu son derece toksik bir steroiddir, ve tüm iyi tavsiyeler bundan kaçınmak için söylerdi. Piyasada bulunan birçok steroidden herhangi biri çok daha güvenli seçimler olacaktır.

Uygulama (Kadınlar):

Metiltrienolon, kabul edilemez düzeyde hepatotoksisite nedeniyle klinik tıpta artık kullanılmamaktadır. Bu ajan, aşırı güçlü toksisitesi ve virilize edici yan etkilere neden olma eğilimi nedeniyle, fiziksel veya performans arttırıcı amaçlarla kadınlar için önerilmez.



Son Yazılar

Hepsini Gör

Anabolik Steroid Satın Al

Her erkeğin hayalini süsleyen o fit vücuda kavuşmak için elbette düzenli vücut geliştirme gerçekleştirmek büyük öneme sahiptir. Ancak...

Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi

Güvenilir steroidbul.com sitesi dediğinizde, internette birçok site karşınıza çıkmakta ve hepsi güvenilir ve orjinal olduğunu iddaa...

Comments


bottom of page