top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

İlk Steroid kürü nasıl olmalı

Güncelleme tarihi: 21 Eyl



Steroid
Steroid

Steroid yanlızca belli başlı hastalıklar için üretilmiş kimyasal bir ilaç çeşididir. Asla ama asla spor amaçlı kullanılmamalıdır. Vücut antrenmanla doğal bir süreç içerisinde, zaten büyüyerek gelişecektir. Steroidler hastalıklar için dahi kullanılırken kişiye zarar vermektedir. Bunu spor amaçlı kullanmak, hiç bir rahatsızlığımız yok iken vucuda enjekte etmek fayda yerine, aşırı zarar verecektir. Steroid kürü, sporcular tarafından tercih edilen ve bir kaç kimyasal ilacın birleşiminden meydana gelmektedir.



Steroid zararları nedir

Kürlerin en basit zararları bile kesinlikle tehlikelidir. Kişinin pisikolojisini bozmaktan, kısırlığa kadar bir süreçtir.


Kısacası bahsetmek gerekir ise ;


Yüzde akne, sırt bölgesinde iltahaplı sivilceler, aşırı kıllanma, ses kalınlaşması, aşırı sinirlilik ile gelen asosyal yaşam, prostat, testis küçülmesi, ereksiyon sorunları, libido düşmesi, kısırlık, kanser, jinekomasti gibi daha birçok hastalık.


Bu yazdıklarıma rağmen küre girmeye kararlıysanız merdiven altından, içinde ne olduğu belli olmayan steroidler yerine eczanelerde satılan birkaç ilaçtan bahsetmek istiyorum. Bu ilaçları kullanmadan önce kesinlikle bir sağlıkçı (doktor, eczacı, sağlık danışmanı vs) ile konuşun fikir alın.



Eczane de satılan steroidler ve hormonlar


1)Pirimobolan (rimabolan) 100 mg

2)Anapolon 50 mg

3)Sustanon 250 mg


Güvenebileceğiniz ve içeriği kesinlikle doğru olan ürünler (steroidler ve hormonlar) bunlardır. Hacim kürü olarak kullanabilirsiniz. Anabolik steroidler oldukları için anabolik etki yani kas gelişimi yaparlar. (Protein sentezi artar) Yanı sırada yukarıda belirttiğim zararları vardır.



Eczane steroid kürü

İlk hafta;


100 mg rimabolan + 250 mg sustanon


İkinci hafta;


100 mg rimabolan + 250 mg sustanon


Üçüncü hafta;


100 mg rimbolan + 250 mg sustanon + 1 tab. anapolan


Dördüncü hafta;


200 mg rimabolan + 250 mg sustanon + 1 tab anapolan


Beşinci hafta ;


200 mg rimabolan + 250 mg sustanon + 1 tab anapolan


Altıncı hafta ;


200 mg rimabolan + 250 mg sustanon + 1 tab. Anapolan


Yedinci hafta;


100 mg rimabolan + 250 mg sustanon + 1 tab. Anapolan


Sekinci hafta;


100 mg rimabolan + 250 mg sustanon + yarım tab. Anapolan


Dokuzuncu hafta;


100 mg rimabolan + 250 mg sustanon + yarım tab. Anapolan


Hacim kürü

Bu yukarıda bahsettiğimiz kür hacim kürü olduğu için, ve anabolizanlar vucutta aşırı protein tuttukları için yanı sıra protein ağırlıklıda beslenmeniz gerekmektedir. Antrenman öncesi ve sonrası beslenmenize dikkat etmeli aynı zamanında da kaliteli protein alımı yapmalısınız. Kaldı ki steroid kürü yapıyorken daha titiz olunmalıdır. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu proteini karşılayamamak, kesinlikle gelişmemizi olumsuz yönde etkileyecektir. Yanında tüketmeniz gereken gıdalar aşağıdaki gibidir.



Hergün için ; 300 gr kırmızı et, 200 gr tavuk eti, (tavuğu, balıkla yer değiştirebilirsiniz) kesinlikle baklagil tüketmelisiniz. Esmer pirinç etin yanında tüketebilirsiniz (arada bulgur pilavı)



Steroid sonrası tedavi

Doğal yollardan deve dikeni suyu, enginar yaprağı hapı veya suyu kesinlikle kullanmalısınız. Kürünüz bittikten sonra ki ilk haftayı izleyen ikinci hafta günde bir proviron kutu bitene kadar. Ve aktarcıdan tribulus teretris (demir dikeni) bitkisi veya kapsülü.



NOT: Başlangıç düzeyinde ve basit, zararsız denebilecek bir kür olduğu için ptc basit tutulmuştur.



TAVSİYE; Yukarıda verdiğim kür, piramit antrenman programı ile kombime edilebilir.

662 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page