top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

İlk Deca Durabolin Kürünü Planlama İpuçları

Güncelleme tarihi: 22 Eyl

İlk Deca Durabolin Kürünü Planlama İpuçları


Bir testosteron kürünü denediniz ve diyetinizi ve egzersiz programınızı mükemmelleştirdiniz, ve bir sonraki adıma geçmeye hazırsınız. Deca, steroid ve kürü ilgili tecrübeli sporcular ve vücut geliştiriciler için mükemmel bir seçimdir, ancak ilk Deca Durabolin kürünü nasıl kullanıyorsunuz? İşte bilmeniz gereken her şey için kullanışlı bir rehber.




Deca Kürü
Deca Kürü

Deca Durabolin Kürü


Başlamadan önce yapmanız gereken ilk şeylerden biri, elinizin altında olan her şeye sahip olduğunuzdan emin olun. Bu sadece tüm Kürü sağlamak için Deca'yı değil, baştan sona ihtiyaç duyduğunuz anti-östrojen, testosteron ve PCT takviyelerini de içerir. Hiçbir zaman Deca Durabolin Kürünü bu şeylere sahip olana kadar başlatmayın ve daha sonra bunları ihtiyaç duyduğunuzda bulacağınızı asla düşünmeyin.




Dozunuzun Öncesinde Dozunuzu ve Kür Kürünüzü Planlayın


Deca Durabolin yavaş etkili bir steroid, bu nedenle sonuçları görmek için birkaç hafta boyunca kullanmanız gerekecek. Bu nedenle, başlamadan önce Kür uzunluğunu ve dozu dikkatlice planlamalısınız. Sisteminizde biriken ve işini yapmak için Deca steroid zamanı verdiği için yaklaşık 14 haftalık Kür süresi çok uzundur. Dahası, haftalık olarak haftada 400mg dozda, yani Deca Durabolin Kürünün her gününü veya her üçüncü gününü idare edebilmenizi hedeflemelisiniz. Bu ürünün yarı ömrü uzun olduğundan, günlük dozlama gerekli değildir.


Testosteron Eklemek


Son olarak, Deca'nın doğal testosteron üretimini tamamen engelleyeceğinden, karışıma bir miktar testosteron eklediğinizden emin olun. Testosteron Enanthate mükemmel bir seçimdir ve toleransınıza bağlı olarak haftada 300mg ile 500mg arasında kullanabilirsiniz. Bu testosteron formunun da uzun bir esteri var, bu yüzden her iki günde bir veya her üç günde de kullanabilirsiniz. İster Deca'yla aynı güne, ister muhalif günlerde, fark etmez. Seçim senin.


Bir Deca Durabolin Kürü için Oral Bir Kickstart Kullanma


Orta ve ileri düzey kullanıcılar için bir Deca Durabolin küründen en iyi şekilde yararlanmanın en iyi yolu, Deca'nın vücudunuzda kalmasını beklerken hızlı kazanç elde etmenize yardımcı olan güçlü, hızlı etkili bir oral steroid kullanmayı içerir. Orada en iyi hacim Kürü seçeneklerinden biri olan Dianabol ve Deca, birlikte güzelce birleşip sinerjik sonuçlar sunarlar. Bunu yapmak için, kürünüzün ilk dört ila altı haftasında günde 40 mg gibi orta dozda Dianabol kullanmanız yeterlidir. Dördüncü haftadan sonra, Dianabol almayı bırakın ve Kürünü tamamlamak için Deca ve testosteronu kullanmaya devam edin. Bu basit ve etkilidir ve bu yüzden favori olarak kalmaya devam ediyor.


Defiasyon İçin Deca Durabolin Kullanabilir misiniz?


Bir Deca Durabolin Kürü sadece hacim eklemek için değil; Aslında, doğru kürlerle eşleştirildiğinde ve doğru dozda kullanıldığında kasları tutarken yağ yağmak için de kullanılabilir. Deca ve testosteron kombinasyonunun, su tutma özelliğine yol açabileceğini ve bunun da istediğiniz ripped ve tonlamalı görünümü elde etmenizi sağlayabileceğini unutmayın. Bu sebeple, kalorisi yetersiz bir diyetin (yaktığınızdan daha az kalori tüketin ancak kendinizi aç bırakmayın) korumanız, Deca ve Testosteron kullanmanız ve daha sonra Deca'yı Masteron gibi bir ürün için en sonuna doğru yönlendirmeniz önerilir su tutma oranını düşürmeye yardımcı olan ve kas tanımını güçlendiren deca kürüdür.


Diğer Deca Kürü Hususları


Bir oral kickstart ve hatta testosteron kullanmanın yanı sıra, Deca Durabolin kürüne eklemeyi düşündüğünüz başka şeyler de var. HGH, Kür sonrası kazançları korumak için mükemmel ancak pik konsantrasyonu arttırmak için zaman alır. En iyi sonuç için günde 2IU'dan 4IU'ya kadar hedefleyin ve kürünüz bittikten sonra en az 12 hafta boyunca HGH'nize devam edin. Bu, gücünüzü artırmanıza ve kazancınızı daha fazla korumanıza yardımcı olacaktır. Dianabol gibi bir steroid ile Deca'yı eşleştirmeyi seçtiğinizde, carsil gibi karaciğer koruması için kullanılabilir. Dianabol'un hepatotoksik olduğu bilinmektedir ve carsil karaciğer hasarını önlemeye yardımcı olabilir.


115 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

댓글


bottom of page