top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi

Güvenilir steroidbul.com sitesi dediğinizde, internette birçok site karşınıza çıkmakta ve hepsi güvenilir ve orjinal olduğunu iddaa etmektedir, malesef ki işin iç yüzü bu şekilde değildir.

Ülkemizin malum ekonomik durumu sebebi ile tavuk bile almakta zorlanan vücut geliştirmeci arkadaşlarımız, malesefki anabolik steroid siparişinde de hep en ucuzunu aramakta buda sahtecilerin iştahını kabartmaktadır, piyasada bir çok markanın kopyası veya markanın kendi kuruluşu sahtedir, genellikle sahte ürünler herhangi bir yan etki göstermez, aynı zaman etkide göstermezler tamamen zaman ve para kaybı yaşatırlar.


Öncellikle steroid sipariş vereceğiniz siteyi google üzerinden araştırın, sikayetvar.com üzerinden siteyi sorgulayın, satıcının adını yine google üzerinden araştırın, eğer bir mağduriyet yaşattıysa satıcı internet üzerinde bilgisi muhakkak mevcuttur.

Daha sonra karar verdiğiniz steroid markasının resmi sayfasını bulun, bazı markaların sitesinde orjinal ve sahte ürünü tanımanız için yönergeler bulunmakta bu yönergeleri inceleyin. Bir diğer kontol edeceğiniz kısım ürünün check kodudur, check kodu ile orjinallik kontrolü yapın, check kodları evet kopyalanabiliyor ancak, hemen hemen her firmada check kodunun kaç kez kontrol edildiğine dair bilgiyi size vermektedir. Orjinal ürünse ilk kez kontrol veya kayıtlı çerezlerden kaynaklı 2. kontrol diyebilir ama bu kontrol sayısı 3 den fazlaysa check kodunuz kopyalanmış demektir, buda sahte ürün aldığınız anlamına gelir.

Bir diğer konu steroid fiyatları piyasada çok farklı fiyatlar mevcut, fiyatları marka bazında değerlendirin, ucuz fiyatları araştırın neden ucuz, geçen sene daha pahalı satılan bir ürün bu sene neden daha ucuz bunun kaynağını araştırın. Ayrıca bazı satıcılar bir markanın fiyatını çok düşük gösterip, satın aldığınızda farklı bir marka gönderebiliyorlar bu konuya dikkat edin.

Ödemeler konusu, kredi kartı ile ödeme, kapıda ödeme ve havale/eft bu ödeme yöntemleri arasında alıcı açısından güvenliğini sağlama konusunda hiç bir fark yoktur, kapıda ödeme olarak sipariş verdiğinizde gelen ürünün sahtemi orjinalmi olduğunu anlama şansınız yok, bana herhangi bir ürün gelsinde ne gelirse gelsin salatalığa bile razıyım diyorsanız kapıda ödeme iyi bir seçenek olabilir. Ödeme çeşidi konusunda söylenecek çok şey yok aslında, satıcınız güvenilir ise hiç bir opsiyonda mağdur etmez, satıcınız dolandırıcı ise hertürlü dolandırılırsınız zaten.

Bir diğer önemli not, Malesef Türkiye piyasasında herkes anabolik satıcısı olma yönünde çok istekli ancak bu kişiler ticari bir geçmişten gelmedikleri için ticari ahlak, ticari etik gibi konulardan yoksundurlar, herkes kendi ürününü yüceltmekte ve diğer satıcıları sürekli kötüleyerek, iftira atarak kendi ürününü satıp kar elde etme peşindedir. Anabolik steroidlerin yurtdışından temini ve Türkiye içindeki dağıtımı ciddi sermaye beraberinde, köklü tecrübeler bağlantılar gerektirir. Mesleği bu iş olmayıp yurtdışından ürün getirdiklerini, ülke ülke gezip ürün toplayıp getirdiklerini söyleyen kişilere itibar etmeyiniz, böyle bir sistem kesinlikle yoktur, ülke ülke dolaşıp eğer bulabilirseniz sadece kendinize yeter oranda ürün getirebilirsiniz, buda bilet maliyetinizi bile karşılamaz.


Orjinal ürünler en uygun fiyata sadece bizde.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Anabolik Steroid Satın Al

Her erkeğin hayalini süsleyen o fit vücuda kavuşmak için elbette düzenli vücut geliştirme gerçekleştirmek büyük öneme sahiptir. Ancak...

Kürde beslenme ve ilaç kavramı

Merhaba; hadi ilk konumuz da sektördeki doğru bilinen yanlışlardan başlayalım. Bu konu daha çok acemi sporcuların okumasını şiddetle...

Comments


bottom of page