top of page
Yazarın fotoğrafıSteroidbul.com

En yüksek kademe'de yağ yakımı için cardarine ve ostarine karşılaştırması!

Öncelikle şu konuya açıklık getirelim. Bu ik SARM'ı kıyaslamayacağız çünkü Cardarine'in bir SARM olduğu varsayılır. Cardarine aslında karaciğerin enerji kaynağını işleme şeklinde değişikliklere neden olan bir PPAR delta reseptör agonistidir.

Bunun dışında, yağ yakımı söz konusu olduğunda bu iki bileşiğin birbirine karşı nasıl davrandığına bir göz atalım.


Yağ yakımı söz konusu olduğunda OSTARIN hangi noktada?


Ostarine, son kullanıcının (sporcu, kullanan kişi) bazal metabolizma hızını artırarak, ancak dolaylı olarak yağ kaybına yardımcı olur. Tipik bir sekiz haftalık kür döngüsünde, diyetinize ve egzersizlerinize (antrenman) bağlı kalırsanız, toplam vücut yağ oranınızın % 5'ine kadar eksi yönde avantaj sağlamanıza yardımcı olur. Profesyonel vücut geliştiriciler Ostarine'i genellikle yağ kaybındaki etkinliği için değil, bir kesim sırasında kas kaybını önlediği için tercih ederler.


Yağ yakımı söz konusu olduğunda CARDARINE hangi noktada?


Cardarine, özellikle kardiyo sırasında dayanıklılığı artırır, bu da kullanıcıların (sporcu, kullanan kişi) koşu bandında plato seviyelerini aşmalarına yardımcı olur. Bu durum haliyle, daha fazla enerji harcadığınızda yağ kaybına neden olur ve Cardarine'in kendi besin kaynağını glikozdan yağ asitlerine dönüştürdüğü gerçeği göz önüne alındığında, kısa sürede bir yağ yakma makinesine dönüşeceksiniz! Cardarine ayrıca kaslardaki oksidatif kapasiteyi artırır, bu da aynı tür egzersizler yapılırken daha fazla kalori harcanmasına yol açar. Sekiz haftalık bir kür döngüsünde, uygun diyet ve egzersiz (antrenman) rutinleri ile toplam vücut yağınızın % 7 ila % 8'ini çarpıcı bir şekilde kaybedebilirsiniz. Elbette, halihazırda düşük vücut yağ yüzdesine sahipseniz, bu durum bir şekilde daha az olabilir.


Yağ yakımı söz konusu olduğunda OSTARIN ve CARDARINE eşleşmesi?


İkisi arasında bir kazanan seçmek zorunda kalsaydım, kesinlikle Cardarine derdim sanırım. Temelde vücudunuzu yüksek oranda yağ kaybetmesini sağlayacak şekilde formülize edilmiştir. Öte yandan, Ostarine yağ kaybetmenize de yardımcı olabilir, ancak bu birincil amacı değildir ürünün. Daha önce de belirtildiği gibi, temel amacı, bazal metabolizma hızınızı artırarak dolaylı olarak yağ kaybına neden olurken vücudunuzdaki kasları korumaktır.

SONUÇ OLARAK...

Cardarine, son kullanıcıda (sporcu, kullanan kişi) yağ kaybına neden olma konusunda açık ara kazanandır. Pratik olarak yağ kaybına neden olmak için üretildi ve geliştirildi, bunu başarma konusunda da gayet deneyimli. Sonuç olarak, herhangi bir kas kaybetmeden maksimum miktarda yağ kaybı istiyorsanız, yukarıda ana hatlarıyla belirttiğim sarm modellerinden birisini tercih edebilirsiniz.

14 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yk-11 / myostatin nedir? kullanımı nasıldır?

SARM YK-11 vücuttaki androjen reseptörüne bağlanır. Bu hareket, kas hücrelerinin ürettiği anabolik faktörlerin seviyesini artırır ve bu...

Comments


bottom of page